QUOTE NOW
Hubungi

Bangladesh Pelanggan Datang untuk Lawatan Kilang

Pada bulan Februari, Ayat Ali dan saudaranya datang ke kilang kami untuk lawatan. Mereka telah mencari 150 set kelajuan rendah rapier tenun . Walaupun ia mengambil masa hampir 3 jam untuk akhirnya tiba kilang kami, Ayat dan adiknya berpendapat layak kerana mereka akhirnya menemui satu pembekal yang berkelayakan yang boleh melakukan hampir semua mesin tenunan dan alat ganti. Dengan melawat bengkel kami dan memeriksa prosedur aliran kerja, Ayat mendapat tahu lebih lanjut mengenai kawalan kualiti dan sistem pengurusan, dia pasti akan mengambil pelanggan terakhirnya untuk lawatan dan berharap dapat memuktamadkan pesanan.

Factory visit and inspection

lawatan kilang dan pemeriksaan

Kami Tole Ayat bahawa sebagai pembekal bersepadu terbesar jentera tenunan dan alat ganti, kita dapat memenuhi pelbagai keperluan dari pelanggan luar negara. Kami membantu menjimatkan masa pelanggan dan menawarkan satu penyelesaian yang ideal.

Beberapa tahun akan datang akan menyaksikan pembangunan pesat syarikat kami, dan kami berharap untuk mewujudkan kerjasama strategik dengan lebih ramai rakan-rakan dan pelanggan.

Do You Have Any Questions?

Submit a business inquiry online.
FREE QUOTE
ALL